Zekerheden van Energieprijzen Vergelijken

Energieprijzenvergelijken.com is een initiatief van Pricewise, de grootste vergelijkingssite voor energie in Nederland. Ook biedt Pricewise de grootste overstapservice van Europa. Daardoor ben je verzekerd van een betrouwbare en snelle service. We helpen je graag met het vergelijken en aanvragen van een goedkope energieleverancier.

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingswebsite die de tarieven van alle energieleveranciers vergelijkt. We maken het je zo makkelijk mogelijk om een goedkope en passende energieleverancier aan te vragen.

Via ons kun je overstappen naar een goedkopere leverancier of een energieleverancier aanvragen voor een nieuwe woning. We zijn opgericht om de transparantie op de energiemarkt te vergroten.

Actiekortingen

Energieleveranciers willen graag hoog in de vergelijking naar voren komen. Hierdoor staan er vaak speciale en exclusieve acties in de vergelijking. Door deze speciale acties kun je honderden euro’s besparen. Om de klanten te beschermen voor het risico van een prijsstijging tijdens de looptijd van het contract, hanteren wij strenge spelregels voor de acties van de leveranciers.

Onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk. Hierdoor kunnen we een transparante vergelijking geven. Voor ons maakt het niet uit voor welke leverancier je kiest. Energieprijzen Vergelijken ontvangt een eenmalige commissie van de leverancier. Hierdoor kunnen wij onze vergelijkingsdienst gratis aanbieden.

Privacy

We hechten veel waarde aan privacy. Sinds 1 september 2001 is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van kracht, om een nog betere bescherming van je persoonsgegevens te garanderen. De verwerking van persoonsgegevens door Pricewise is op 10-09-2007 aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, onder meldingnummer 1348340.

Lees meer over ons privacybeleid

Verdienmodel

Voor elke afgesloten overeenkomst ontvangen we een provisie van de aanbieder. Dit is een eenmalige provisie en deze provisie staat voor iedere leverancier gelijk. Zo kunnen wij je onze dienst gratis aanbieden.

Klachten

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en streven naar de beste service. Mocht je toch klachten hebben, neem dan contact met ons op via 088-66 99 085 (lokaal tarief). Een van onze medewerkers van de klantenservice handelt je klacht af. Gaat het om een klacht over een medewerker zelf, bijvoorbeeld onwenselijk gedrag of onwenselijke uitlatingen? Dan handelt de teammanager de klacht af.

Heb je een klacht over een energieleverancier? Leg deze dan voor aan de leverancier zelf. Wij kunnen deze klacht namelijk niet zelf behandelen.