Iedereen verdient de beste energiedeal

Dat vinden we niet alleen. Die willen we ook graag regelen voor je. Energieprijzenvergelijken.com is een site van Pricewise, met recht een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. En al twee jaar achter elkaar Website van het Jaar.


Omdat heel veel consumenten via ons overstappen, kunnen we regelmatig met energieleveranciers exclusieve deals afspreken. Deze exclusieve energiedeals kun je vaak niet vinden op de website van de leverancier zelf. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel € 326,- per jaar op.



Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van.


Alles voor de klant

Dat zeggen we niet alleen, dat dóen we ook. Met een gemiddelde waardering van een 9 ervaren onze klanten dat gelukkig ook zo. Zo benoemen klanten vaak het gebruiksgemak, het overzicht, het advies op maat en onze scherpe deals als belangrijke pluspunten. Om jou als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en zo goed mogelijk te adviseren, proberen we met zoveel mogelijk aanbieders een commerciële samenwerking aan te gaan. Aanbieders komen alleen hoog in onze vergelijker door scherpe deals via ons aan te bieden.

Vergelijken in een paar klikken

In een paar klikken vergelijk je bij ons eenvoudig energie. Op basis van jouw persoonlijke prijs- en kwaliteitswensen. Zo zie je overzichtelijk en eenvoudig wat de beste deals bij ons zijn. En kun je direct probleemloos overstappen. Niet alleen tijdens, maar ook ná het overstappen staan we voor je klaar. Onze klantenservice helpt je graag bij elke vraag en klacht. We zijn op werkdagen tot 18:00 uur bereikbaar.

Transparantie en gemak

What's in it for Pricewise vraag je je misschien af? Wij krijgen een vergoeding van energieleveranciers als er via onze site een contract wordt afgesloten. Hiervoor leveren we tal van essentiële diensten voor jou als consument:
 
  • We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze site voor de beste vergelijking.
  • We onderhandelen de scherpst mogelijke deals voor je.
  • Hierbij nemen we jouw persoonlijke wensen en voorkeuren mee.
  • We verzamelen zoveel mogelijk data in de markt, van zowel prijs als kwaliteit.
  • We doen uitgebreid onderzoek en halen alle addertjes boven het gras.
  • En we helpen je graag bij vragen tijdens je overstap, maar ook lang daarna.
Hierdoor kun jij eenvoudig energie vergelijken. En met elke vraag kun je bij ons terecht.